Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Audi A1 вже у продажу

Нове покоління хетчбека з індексом A1 з успіхом дебютувало на стенді компанії Audi в Парижі, де як відомо нещодавно проходив всесвітньо відомий автосалон. Можна намагатися шукати конкурентів для цього преміального автомобіля серед моделей BMW та Mercedes, але сперше потрібно згадати таких родичів як VW Polo і Seat Ibiza. Наразі, німці випустили A1 лише у вигляді п'ятидверного Sportback, який вироблятиметься в іспанському місті Марторелі.

Зовнішній вигляд Audi A1 можна описати як спортивна класика. Завдяки тому що габаритні розміри хетчбека дещо збільшилися, він має гармонійний екстер҆ єр та просторий салон. Довжина A1 складає понад чотири метри, а ширина майже один метр та вісімдесят сантиметрів. Відмінна особливість нового Audi A1 полягає у спеціальних отворах над радіаторною решіткою, які так схожі на ті що були в оригінальному Sport quattro. На початку продажів вже доступні світлодіодні фари головного світла та легкосплавні диски на 18 дюймів.

В середині A1 відбулися просто таки кардинальні зміни. Після попередника, кабіна новачка сприймається як кокпіт сучасного винищувача. Якість матеріалів обробки залишається на високому рівні, але є місця де виробник намагався економити. Замість монітору, який стирчіть з торпедо, ми побачили яскравий екран вписаний в центральну панель. В топовому виконанні він поєднаний в єдиному стилі з віртуальним цифровим кокпітом. Керування функціями та допами покладено на фірмову систему MMI. Максимальний розмір екрану інформаційно-розважальної системи дорівнює 10,1 дюйми. За додаткову плату на борту Audi A1 з҆ явиться стерео система Bang&Olufsen та програмна адаптація з Apple CarPlay та Android Auto.

На відміну від багатьох однокласників, нове покоління A1 не отримає дизельних двигунів. На момент початку продажів будуть доступні наступні варіанти моторів 3-циліндровий об҆ ємом 1 літр, 1,5-літровий та 2-літровий силові агрегати. Потужність цих турбодвигунів коливається від 95 до 200 к.с. В найбільш потужній модифікації до складу базової комплектації входить повний привід та роботизована автоматична коробка перемикання швидкостей. Завдяки непоганій динаміці хетчбек обіцяє бути дуже швидким. Крім динаміки клієнти отримають досить економічне авто, адже середня витрата пального не перевищить 6 літрів на кожні 100 км пробігу.

Поява нового Audi A1 в Україні запланована на початок 2019 року, а орієнтовна вартість починатиметься з позначки у 20 тисяч євро…

12.10.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Audi A1 вже у продажу

Політика конфіденційності